marți, 27 ianuarie 2015

Centrala termica Vitopend 100

Cateva instructiuni de utilizare ale centralei termice Vitopend 100 - Viessmann

Prima punere in functiune a centralei termice: Ca utilizator al unei insalatii de incalzire noi, aveti obligatia sa o inregistrati la serviciul competent din raza teritoriala respectiva.

Automatizarea centralei termice este reglata din fabricatie:  Instalatia de incalzire este pregatita pentru functionare. Reglajele de baza din fabricatie pot fi modificate in mod individual si conform dorintele de catre un inginer de service.

 Afisaj pe dispaly-ul centralei termiceregim de incalzire; preparare acm; valoare afisata sau cod de avarie; temperatura in 'C; reglaj de service activ; puterea actuala al arzatorului; arzatorul este in functiune;


In cazul in care centrala termica functioneaza fara termostat de ambient: Aduceti butonul rotativ aferent caldurii "IIII" la temperatura dorita. Cand are loc incalzirea incaperii este afisat "IIII". Temperatura apei calde menajere se alege conform dorintei. Daca centrala termica functioneaza cu un termostat de ambient pentru a ajunge la temperatura de ambianta dorita, temperatura agentului termic trebuie sa fie reglata la o valoare suficient de mare la butonul rotativ.

Ce trebuie sa facem cand...

Este prea rece in incaperi
Termostatul de ambient este reglat incorect sau in cazul in care este cu unde radio e posibil sa isi fi pierdut frecventa.

Instalatia de incalzire este deconectata: - conectati butonul pornit-oprit al centralei termice, verificati siguranta generala

Automatizare reglata incorect: - reglati de la butonul rotativ al centralei termice  IIII pentru o temperatura mai mare

Mesaje de avarie: F2- lipsa apa, verificati presiunea de pe manometru si daca este scazuta incarcati instalatia; F4 - lipsa combustibil (gaz) in prima faza verificati senzorul de gaz, daca nu el a decuplat alimentarea cu gaz verificati daca este gaz la aragaz.

Aer in instalatia de incalzire:- aerisiti radiatoarele si pe urma incarcati instalatia centralei termice








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu