miercuri, 3 iunie 2015

Airmec Instal - Partenerul casei tale!

Pentru siguranta familiei tale este important ca verificarea tehnica periodica a centralei termice sa fie facuta de catre o societate autorizata ISCIR. Este necesar sa alegeti o echipa serioasa, pe care va puteti baza chiar si atunci cand aveti o problema la centrala termica.

Suntem o echipa formata din tineri ambitiosi si profesionisti cu o mare dorinta de a evolua si de a tine pasul cu noutatile din domeniul tehnic al instalatiilor termice si sanitare.
Pe parcursul celor 12 ani de activitate ne-am specializat pe sistemele de incalzire Viessmann , de la centrale termice murale si de pardoseala  pana la cele cu utilizarea eficienta a surselor regenerabile de energie sau la sistemele complet automatizate.
Personalul nostru este unul calificat si actualizat periodic in domeniul instalatilor, pentru realizarea celor mai exigente cerinte de lucru. Inginerii nostri acorda consultanta tehnica si se ocupa de urmarirea lucrarilor pe parcursul executie, pe perioda garantiei si dupa, indiferent de gradul de amploare al lucrarilor.
Obiectul nostru este de a gasi impreuna cu dumneavoastra cea mai buna solutie tehnica in functie de buget si de necesitati.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu