miercuri, 10 iunie 2015

Prezentare Vitodens 050

Centrala termica in condensatie, pe gaz, Vitodens 050-W asigură un confort deosebit în privinţa încălzirii şi preparării apei calde menajere, cu un raport preţ-calitate deosebit de avantajos.
Pret promotional - Vitodens 050 24 kW

 Cu Vitodens 050-W, Viessmann oferă acum o centrala termica in condensatie, pe gaz, la un un preţ atractiv, care satisface exigenţele noastre de calitate. O gamă cuprinzătoare de accesorii face Vitodens 050-W adecvat în aceeaşi măsură, atât pentru construcţii noi, cât şi pentru modernizare. Acesta este disponibil în două variante de putere (6,5 până la 24 şi 8,8 până la 33 kW) pentru încălzire şi preparare de apă caldă menajeră cu preparator instantaneu de apă caldă menajeră integrat.
O automatizare electronică a circuitelor cazanului, pentru func ionare comandată de temperatura
de ambianţă şi de temperatura exterioară s i un termostat de protecţie la îngheţ sunt integrate în cazanul Vitodens 050-W. Senzorul pentru temperatura exterioară este disponibil ca accesoriu.

Silenţios şi compact

Vitodens 050-W se caracterizează printr-un nivel redus de zgomot în funcţionare, precum şi prin componentele accesibile prin partea frontal în cazul lucrărilor de service şi întreţinere.
Cu o înălţime de numai 707 mm,
Vitodens 050-W este unul dintre cele mai joase aparate murale din clasa lui. Dimensiunil compacte îl recomandă pentru înlocuirea aparatelor vechi în imobile cu mai multe etaje.

Schimbător de căldură Inox-Radial şi arzător cilindric din oţel inoxidabil

Schimbătorul de căldură Inox-Radial din oţel inoxidabil transformă efi cient energia utilizată
în căldură. Randamentul său se ridică la 97 procente (Hs). În consecin ă, arzătorul cilindric din oţel inoxidabil are un consum redus de gaz. Urmarea sunt emisiile de CO2 mai reduse, precum şi protejarea mediului înconjurător.
Operare simplă, op ional cu telecomanda

Tastele uşor de operat permit o setare rapidă a temperaturii agentului termic şi a apei calde menajere. Afi şarea regimurilor de funcţionare şi a temperaturilor se realizează pe display-ul digital.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu