miercuri, 18 februarie 2015

Viessmann - tehnica de varf

Tehnica de varf la locul potrivit, referinte de prima clasa

Zilnic sistemele de incalzire Viessmann sunt la lucru in intreaga lume, avand de-a face cu o gama diversa de provocari in domeniul tehnologiei incalzirii. Partenerii Viessmann ofera solutii complete pentru incalzirea cladirilor pentru locuinte, a complexelor industriale sau chiar a unor spatii deschise. Produsele Vitotec de la Viessmann satisfac cele mai exigente cerinte, prin gama de puteri cuprinsa intre 4 si 15000 kW, oferind sisteme de incalzire pe combustibil lichid, gazos, energie solara si pompe de incalzire.
Aceste produse sunt un etalon in domeniu datorita fiabilitatii operatiunilor, usurintei in utilizare, compatibilitatii cu mediul ambiant si duratei de viata. Cu gama Vitotec, Viessmann aplica tehnologia modulara, care se bazeaza pe principiul platformei comune. Astfel, strategia multi-conector permite asamblarea diverselor module functionale, pentru a veni in intampinarea cerintelor specifice ale fiecarui consumator. Aceasta este ceea ce numim tehnica de sistem.
Viessmann ofera un sfat competent si suportul unui expert, incepand din stadiul de proiectare pana la livrare, instalare si punere in functiune. Aceasta prezentare furnizeaza o sinteza a celor mai importante instalatii termice realizate in Romania, cu echipamente Viessmann.

Inovatii Viessmann

Viessmann Vitogas 300
La cazanele Viessmann puteti observa ca principiile moderne de functionare sunt mai mult decat modele teoretice. Asta deoarece tehnica functionarii in regim de joasa temperatura sau tehnica in condensatie nu sunt introduse la voia intamplarii. Totul depinde de cum sunt aplicate si de ce rezultate se obtin.
Viessmann Bifferal
De exemplu, prin utilizarea suprafetei de incalzire Bifferal, din straturi succesive de otel si fonta, temperatura apei din cazan poate fi adaptata in permanenta la necesarul termic actual, astfel cazanul putand fi exploatat fara limitatre inferioara a temperaturii sau poate fi decuplat in momentele in care nu exista necesar termic.
Viessmann Inox-crossal
Un alt exemplu, cu un cazan in condensatie si suprafetele de transfera termic Inox-Crossal,a dintr-un otel inoxidabil rezistent la conditii puternic corozive, special create pentru a aplica cu eficienta maxima tehnica condesatiei.
Viessmann Matrix
Arzatoarele MatriX si MatriX-Kat au emisiile de noxe atat de mici incat, pana de curand, nu se considerau posibile. Pentru clienti aceasta inseamna mai economic si mai ecologice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu